Thursday, 19 August 2010

Japan style Iftar...

Hah??!! nak kena prepare sushi kat rumah ker??? erkk!!! macam leceh la pulak... hari tu dah projek sushi sekali kat rumah... nanti2 la baru nak ulang lagi projek tu....

Ni gambar masa projek sushi kat rumah hari tu ... bukan hari ni punya ye...

Sebenarnya... hari ni En. Hubby ajak makan @ berbuka ngan sushi... yahoooo!!!!!!!!! tak yah masak... huhuhu... tapi still kena masak untuk sahur nanti... tak pe... yang tu belakang kira... sebelum nak tido karang boleh masak... hehehe...



Plannya ni karang... lepas berbuka ala kadar kat rumah n solat maghrib... maka berangkatlah 3 beranak kami ke Sushiro... hhuhuhu.....


Mungkinkah akan begini nanti??? Bismillah...


Jom sushii!!!!!!!

4 comments:

Nur Ede said...

Ummi... bestss nyer sushi.. alahai.. bile nye boleh makan sushi nie...hihihi..

Nur Ede said...

emi... sowriii.. tersalah pulak menaip nak taip emi tertaip ummi.. jangan mare ok... tersalahhh ya..ampunn aperlah... akak nie mcm mak nenek...tapi mmg nenek pong...hihihi

aile77 said...

Ala K. Ede... no hal punya... eh... kat mesia pun ada sushi kan... lebih kurang je tu... tp sushi kat jepon nih lagi sedap aaa.... huhuhuu....

Asmara said...

Kak Emi (ala sorry baru tau kakak tengok dob sebelah tu) hihi.. tadi kami pun plan nak gi makan luar, tp sebb sok anak sek. (reg utk sem baru) tu yg x jadik nak keluar tu. takut budak2 bangun lambat lak sok. Barang sekolah pun x prepare lagi. Last2 makan spegheti je tadi. yang cepat dan mudah. hehe..

Post a Comment