Friday, 10 December 2010

CAKK!!!!


Subhanallah.... Lama betul tak menulis.... tiada langsung entry untuk bulan November... maaf kalau ada yang kecewa bila tengok tiada update terbaru di laman ini (cewah... macam la ada orang yg kisah kan... perasan sungguh!!!).... huhuhuh.... kerana apa tak menulis, yang itu biarlah menjadi sebab peribadi semata-mata....

Insyaallah, Emi akan kembali menulis...

sebenarnya, walaupun tak update blog, aktiviti memasak n photo shooting tetap berjalan seperti biasa... dah berfolder2 gambar yg mintak di upload... huhhu.... jenuh la nak menghapdet lepas ni... hambik ko... sape suruh "cuti" menulis.....

ok... see you guys in the next entry ok...

momiji... musim yang dah nak sampai ke penghujung...

2 comments:

Mama Qiestina said...

yeeeeeay kak emi back.

rindu gileeees nak baca citer u all tau.update manyak agiii tauu!

aile77 said...

hahaha.... thanks yat... be back on track...

Post a Comment