Tuesday, 5 October 2010

Mini sandwich

Hari ni anak dara kecik ada "ensoku" (atau bahasa jawanya "outing" / "trip"... ekeke...) dengan kawan-kawan sekolah...

Ini kali kedua dia pergi trip sekolah sejak naik dari cuti summer lepas... best pulak sekolah kat Jepun ni... baru tahun satu dah ada trip... ala-ala rombongan gitu.... huhuhu... kalau kat Malaysia, rasanya dah masuk Tahap Dua baru ada trip keluar..

Hari ni buatkan sandwich mini ni untuk bentou dia... ala-ala burger gitu... satu version Emi balut roti tu dengan telur dadar then bungkus... Amalia mmg suka kalau buat sandwich mcm ni... lgpun senang dia nak makan time diorang picnic nanti... huhuhu...

2 comments:

Faysal said...

This Mini Sandwich seems so yammy !

emi said...

hi faysal... indeed... hehe... especially if it is home-made... u can have whatever ingredients n flavor u wish to eat... as for me, I felt rewarded when my daughter came home with an empty lunch box.... :)

Post a Comment