Monday, 31 January 2011

Sushi Bentou... lagi

Ini bentou Amalia hari ni... semalam dia request sushi bentou dengan sandwich balut telur... dia kata dah lama ibu tak buat sushi bantou.... huhuhu... memang betul pun... last buat sushi bento bulan 9 tahun lepas.... lepas raya, tu sebab ingat.... hahaha...

Untuk hari ni, sushi bentou dia ada kani sarada, corn, tamago dan (ebi + tamago + kani sarada)... ada 4 ketul sushi dan 2 mini sandwiches.. cukup sanfat dah untuk lunch anak dara ku kat sekolah nanti.... bukan dia makan banyak sangat pun.... huhuhu....

4 comments:

Nur Ede said...

Salam emi...
wow... best nyer sushi bentou yang emi buat tu..
nak ngorat sikit.. aci tak?.. bolehkan Amalia.. auntie nak 2 jew.. yang ade udang2 tu.. ngan mcm sandwich tu nak juge... hehehe...

Ms J said...

9 thn ke 9 bulan kak emi?

..::emi::bentou-ibu::.. said...

Kak Ede: boleh3x auntie Ede... nanti Amalia poskan ye... belum sempat bungkus dah abis dulu.... huhuhu... aci tak??

Ms J: cuba baca balik ayat tu betul2 jaja... "bulan 9 tahun lepas"... means last buat bulan Sept thn lepas.... ada paham sekarang??? hehehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment